Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sebastiaan van Leeuwen Sebastiaan van Leeuwen

Onderhoud lease auto

Voor onderhoud aan uw leaseauto in Alphen aan den Rijn kunt u natuurlijk ook bij ons bedrijf terecht. Wij zijn als erkend BOVAG Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan zo goed als alle leaseauto's. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor u, dus u heeft nergens omkijken naar maar wel de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

Leaseauto onderhoud Alphen aan den Rijn

Bij ons staan dienstverlening en persoonlijke benadering op de eerste plaats en daarbij hoort ook een goed en eerlijk advies op mobiliteitsgebied. Dit blijken veel klanten te waarderen, zeker de zakelijke. Wij leveren veel nieuwe auto’s aan zakelijke klanten. Een groot voordeel is dat wij alle merken kunnen aanbieden, waardoor de klant zijn totale wagenpark bij ons kan afnemen en ook kan laten onderhouden. De klant heeft heeft dus maar één adres nodig voor zijn mobiliteit.

Wachten op onderhoud of reparatie van uw leaseauto

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons wachten terwijl onze technici uw auto repareren of een onderhoudsbeurt aan uw auto uitvoeren. Onder het genot van een kopje koffie kunt u plaatsnemen in onze royaal ingerichte wachtruimte. Er is zelfs gratis WiFi, een openbare computer en een flatscreen TV aanwezig, zodat u tijdens het wachten toegang heeft tot internet, uw e-mail of uw favoriete zakelijke TV-programma.


Klik hier om direct een werkplaats afspraak te maken voor onderhoud of reparatie van uw leaseauto

Feedback