Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Vacatures

Vacature online marketing medewerker (m/v)/receptionist(e)

Ben jij een vrolijk en spontaan online marketing talent en heb jij verstand van socials en SEO/SEA dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functieomschrijving 
Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar jouw talent en drive om voor ons de beste campagnes vorm te geven. Daarnaast zal je je richten op de (online) marketing via o.a. sociale media om ons bedrijf nog bekender te maken. Ook zullen jouw werkzaamheden worden aangevuld met administratieve taken. Denk hierbij aan het bijhouden van onze klanten beheersystemen en beheren van de RI&E lijsten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.

Wie ben jij?

 • Je hebt de perfecte kennis van sociale media en kan ons bedrijf helpen aan duizenden volgers;
 • Je bent een kei in het voortdurend bijhouden van onze website;
 • Je bent beschikbaar op maandag, woensdag en donderdag. De zaterdag behoort tot de mogelijkheden;
 • Je bent vrolijk, spontaan en representatief: achter de balie ben je namelijk direct een visitekaartje voor ons bedrijf;
 • Je bent flexibel: bij ziekte en in vakanties van collega's ben je bereid extra te werken of van werkdagen te wisselen;
 • Je bent stressbestendig: je kunt onder druk prioriteiten stellen en overzicht behouden;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt bij voorkeur enige affiniteit met de autobranche;
 • Je hebt bij voorkeur enige ervaring als receptionist(e).

Wie zijn wij?

Marc Huisman Autobedrijf is een jong bedrijf met een jong, hecht team. We werken nauw met elkaar samen en komen de dag graag lachend door. Ons doel is dat iedere klant tevreden is na een bezoek aan ons bedrijf!

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Reageer dan door jouw CV met motivatie te sturen naar info@marchuisman.nl t.a.v. Claudia Minderman of neem contact op via telefoonnummer 0172-477800.


Vacature 1e automonteur

Wegens uitbreiding van onze service afdeling zijn wij per direct op zoek naar een fulltime, enthousiaste, gedreven en ervaren allround 1e Automonteur. Heb jij zin om ons jonge bedrijf in Alphen aan den Rijn te komen versterken en lijkt het je leuk om in een ambitieus en innovatief bedrijf te werken? Lees dan verder.

Marc Huisman Autobedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, is een merkonafhankelijk autobedrijf. Wij zijn een vooruitstrevend autobedrijf met een innovatief concept en profileren ons als hét alternatief voor de merkdealer. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. In onze recent vernieuwde werkplaats met zes hefbruggen beschikken wij over geavanceerde diagnoseapparatuur. In 2013 zijn wij uitgeroepen tot Beste Autobedrijf van Nederland tijdens de BOVAG Verkiezing "Autobedrijf van het Jaar".

Functieomschrijving 1e Automonteur
Je bent bereid de uitdaging aan te gaan om aan alle merken auto's te sleutelen, die veelal voorzien zijn van de nieuwste technieken. Als ervaren 1e Autotechnicus draag je zorg voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de auto’s van onze klanten. Ook het stellen van diagnoses en het verhelpen van storingen behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor optimale productiviteit en het ondersteunen van je collega technici. Je zal deel uitmaken van een team van 5 collega Automonteurs die worden aangestuurd door de servicemanager. Om kennis op te doen van de nieuwste technieken volg je 3 keer per jaar een training.

Functie-eisen 1e Automonteur

 • Diploma 1e Autotechnicus;
 • APK-keurmeester;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Automonteur;
 • In bezit van Rijbewijs B;
 • Kennis van diagnose apparatuur en ervaring in het oplossen van elektronische storingen;
 • Nette werker;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Reageer dan door jouw CV met motivatie te sturen naar info@marchuisman.nl t.a.v. Marc Huisman of neem contact op via telefoonnummer 0172-477800.


Open Sollicitatie

Wij zijn altijd geïnteresseerd in het ontvangen van reacties van gekwalificeerde en enthousiaste personen. Een open sollicitatie wordt door ons dan ook altijd beantwoord. Stuur je motivatie en CV naar info@marchuisman.nl t.a.v. Marc Huisman of neem contact op via telefoonnummer 0172-477800.

Feedback