Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sebastiaan van Leeuwen Sebastiaan van Leeuwen

Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor periodiek onderhoud aan uw premium auto zoals een servicebeurt, een software update of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, het vervangen van autobanden, car detailing, motortuning en de APK-keuring kunt u bij ons terecht. Doordat wij merkonafhankelijk zijn, maakt het ons niet uit met welk merk auto u rijdt.

Kunnen wij uw auto onderhouden in onze werkplaats?

Onze ruime werkplaats is voorzien van professionele diagoseapparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om zelfs de allernieuwste auto's die zijn voorzien van moderne (hybride) techniek, te onderhouden en te repareren. Zelfs een volledig elektrisch aangedreven auto kunnen wij onderhouden.

Door een wetswijziging zijn autofabrikanten verplicht om technische informatie en diagnosepparatuur vrij te geven. Deze verandering maakt het voor u als consument mogelijk om zelf te bepalen door welk autobedrijf u het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren. Zelfs als uw auto nog fabrieksgarantie heeft. Wij werken uitsluitend onder fabrieksvoorschriften. Dit betekent dat uw auto bij ons op de juiste manier wordt onderhouden en u de fabrieksgarantie behoudt op uw auto.

Tarieven / prijzen werkplaats

Uiteraard nemen wij altijd contact met u op om de werkzaamheden met u te bespreken. Zo weet u vooraf precies wat de kosten zijn, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.


Klik hier om direct een werkplaats afspraak te maken voor onderhoud of reparatie

Feedback