Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sebastiaan van Leeuwen Sebastiaan van Leeuwen

Onderhoud elektrische auto

Onderhoud aan uw elektrische auto

Voor onderhoud aan uw elektrische auto kunt u uiteraard terecht bij ons bedrijf in Alphen aan den Rijn. Een elektrische auto heeft minder onderdelen die vatbaar zijn voor slijtage. Daarom is service zoals het vervangen van bougies, het verversen van motorolie en versnellingsbakonderhoud niet meer nodig. Natuurlijk heeft een elektrische auto, zoals een Tesla Model S, X en 3, een Volkswagen e-Golf en een Kia e-Niro, wel nog steeds periodiek onderhoud nodig zoals de fabrikanten voorschrijven. In deze servicebeurten worden onder andere remmen, banden en vloeistoffen gecheckt, gereinigd en eventueel vervangen.

Gediplomeerde monteurs met kennis en ervaring

Door onze ervaring, kennis én merkonafhankelijkheid kunnen wij uw elektrische auto voorzien van onderhoud, wat voor merk elektrische auto u ook rijdt. Bij ons autobedrijf werken monteurs met de benodigde opleidingscertificaten en wij beschikken over specialistische apparatuur en kennis van wetgeving (NEN 9140). Wij zijn erkend GMTO Hybride & EV Specialist daardoor kunnen wij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en storingen aan elektrische en hybride auto's uitvoeren.

Klantgericht en vertrouwd

Of u nu een auto met verbrandingsmotor, elektromotor of allebei heeft (hybride), bij ons is uw auto in goede handen. Wij werken klantgericht en willen u van harte van dienst zijn als servicebedrijf voor uw elektrische auto. Dit doen we met veelal vaste en scherpe prijzen en wij houden u altijd op de hoogte van mogelijke kosten, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.


Klik hier om direct een werkplaats afspraak te maken voor onderhoud of reparatie van uw elektrische auto

Feedback