Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Marc Huisman Marc Huisman

Onderhoud en reparatie

Wij zijn in het onderhouden en repareren van auto’s van alle merken thuis. Als lid van de BOVAG is ons bedrijf Klasse 1 gecertificeerd en geven wij 6 maanden garantie op alle verrichte reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen.

Periodiek onderhoud voor uw premium auto

Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s. Onderhoudt u de auto volgens dit schema dan komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van kracht op uw auto.

Wij onderhouden auto's op professionele wijze

Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben met alle merken auto's. Onze monteurs volgen drie keer per jaar een training en blijven hierdoor op de hoogte van de nieuwste autotechnieken. Onze werkplaats is voorzien van professionele diagnoseapparatuur waardoor wij in staat zijn om zelfs de allernieuwste auto's die zijn voorzien van moderne (hybride) techniek te kunnen onderhouden en te repareren. Zelfs een volledig elektrisch aangedreven auto kunnen wij onderhouden.

Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto bij ons in goede handen is. Wij werken veelal met vaste en scherpe prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.


Klik hier om direct een werkplaats afspraak te maken voor onderhoud of reparatie

Feedback