Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sebastiaan van Leeuwen Sebastiaan van Leeuwen

Autobanden

Autobanden kopen Alphen aan den Rijn?

Bent u van plan nieuwe autobanden of winterbanden te kopen voor uw auto? Elke weg- of weersituatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een breed assortiment autobanden, winterbanden, runflatbanden, budgetbanden en SUV-banden. Wij adviseren u graag over de geschikte autoband voor uw auto en rijstijl.

Banden assortiment

Ons bandenassortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod van topmerken. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in het productaanbod. De banden van uw auto leggen het contact met het wegdek. Optimale controle, goede grip en een perfecte wegligging zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hiermee verbeterd. Tevens kunt u met behulp van het ecolabel bekijken welke eigenschappen voor u het meest belangrijk zijn. Het ecolabel kan u helpen een goede keuze te maken voor een bepaald type autoband.

Winterbanden

Tegenwoordig is het vrij normaal om in de winter op winterbanden te rijden. Winterbanden hebben niet alleen bij sneeuw en ijzel veel meer grip dan zomerbanden, maar ook bij koud en nat wegdek. Vooral bij het remmen hebben winterbanden een betere grip. Een ander voordeel is dat winterbanden zichzelf terugverdienen. U rijdt gedurende het jaar op twee sets banden waardoor de zomerbanden van uw auto minder snel slijten.

Bandenopslag

Wij bieden u de mogelijkheid om de zomerbanden of winterbanden van uw auto bij ons op te slaan. Wij hebben een volledig gedigitaliseerd bandenopslagsysteem in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de banden van uw auto wisselen en opslaan.

U krijgt automatisch bericht van ons als het tijd is om de banden van uw auto te wisselen, zodat u precies op het juiste moment uw banden wisselt. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe? Ook dit krijgt u van ons op tijd te horen, zodat u ruim van te voren nieuwe zomerbanden of winterbanden bij ons kunt bestellen.

Alle banden in onze bandenopslag zijn verzekerd tegen brandschade en diefstal.


Klik hier om uw banden online te bestellen Klik hier om uw banden online te bestellen

Feedback