Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Marc Huisman Marc Huisman

APK Keuring

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor de APK keuring van uw auto in Alphen aan den Rijn? De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring. Deze APK keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar probleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk, ook als uw auto is voorzien van een geldige APK keuring.

APK Alphen aan den Rijn

Wij zijn het ideale adres in Alphen aan den Rijn voor uw jaarlijkse APK keuring. U kunt op ieder moment bij ons terecht. De wachttijden zijn doorgaans minimaal en de tarieven scherp. Al vele klanten uit Alphen en aan den Rijn en omstreken zijn u voor gegaan. Bovendien voeren wij een APK keuring gratis uit wanneer u deze combineert met een grote onderhoudsbeurt.

APK keuringsrapport

Als uw auto APK is gekeurd ontvangt u een keuringsrapport, dit rapport krijgt u zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van uw auto. Hierop worden niet alleen de reparatie- en afkeurpunten aangegeven, maar ook de adviespunten.

Rijksdienst voor Wegverkeer

De Rijksdienst voor Wegverkeer, ook wel RDW genoemd, laat regelmatig auto’s een herkeuring ondergaan door middel van een steekproef. Op deze manier kunnen ze controleren of de auto terecht is goed- of afgekeurd. Het keuringsrapport wordt na het afmelden van de auto automatisch doorgestuurd naar de RDW. Hierna wordt er beslist of de APK steekproef zal plaatsvinden.

Doneer en steun

Met uw APK keuring steunt u de Stichting InSportHelden! Wij zijn groot fan van sport, zo zijn we trots sponsor van de Stichting InSportHelden, een geweldig Alphens initiatief dat financiële en materiële ondersteuning biedt aan talentvolle sporters op weg naar de top. Topsport is erg duur, daarom betaalt de Stichting InSportHelden onder andere reiskosten, kleding en professionele ondersteuning door coaches om de helden volledig op hun sport te kunnen laten concentreren. Daarnaast zet de Stichting InSportHelden zich in voor kinderen waarvan hun ouders niet genoeg geld hebben om een sportvereniging te betalen. Zo worden zowel topsporters, veelbelovende talenten en jonge sporters bij gestaan.


Klik hier om direct door te gaan naar de website van de Stichting InSportHelden

Feedback