Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sebastiaan van Leeuwen Sebastiaan van Leeuwen

Auto alarm

Wilt u in uw auto een auto alarm laten inbouwen in Alphen aan den Rijn? Veel verzekeraars eisen dat uw auto is voorzien van een auto alarm. Maar ook voor uw eigen veiligheid is het verstandig om uw auto te voorzien van een alarm. Het schrikt dieven af en hierdoor is de kans op diefstal van uw auto kleiner.

Elk jaar wordt er in veel auto's ingebroken. Misschien nog wel erger is dat door onvoldoende beveiliging uw auto zelfs heel makkelijk spoorloos kan verdwijnen. De kans dat de auto wordt teruggevonden is heel klein. Door uw auto te voorzien van een auto alarm voorkomt u in veel gevallen dat uw auto wordt gestolen. Dieven hebben dan geen schijn van kans meer en door onze SCM gecertificeerde auto alarmsystemen kunt u erop vertrouwen dat het auto alarm werkt zoals het hoort te werken.

Waarom een auto alarm door ons laten inbouwen?

U kunt rekenen op een advies op maat. Dit is uiteraard nodig omdat geen situatie gelijk is. Wij zorgen er daarom voor dat wij u precies kunnen adviseren wat u en uw auto nodig heeft. Op basis van uw situatie en type auto, maken wij de afweging welke type auto alarm het beste bij u en uw auto past. Naast het auto alarm kunnen wij uw auto voorzien van een Track & Trace-systeem (voertuigvolgsysteem), waardoor u de locatie van uw auto op ieder gewenst moment kan herleiden.

Benamingen SCM klassen per 1 januari 2015:

  • Startonderbreker (voorheen Klasse 1)
  • Alarmsysteem (voorheen Klasse 2)
  • Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen Klasse 3)
  • Voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 4 en Klasse 5)

SCM-certificaat voor auto alarmsystemen

Al onze auto alarmsystemen zijn voorzien van een KIWA SCM-certificaat. KIWA SCM is een keuringsinstantie die de kwaliteit van de alarmen waarborgt. Hierdoor kunnen wij u en uw verzekeraar garanderen dat het auto alarm van hoge kwaliteit is. Wij zijn door SCM gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van SCM voor zowel onze inbouwers, onze werkplaats en de auto alarmsystemen zelf.

Alle alarmsystemen worden in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn op professionele wijze gemonteerd en getest.

Feedback