Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Autobedrijf van het Jaar

Na een spannende race hebben wij de prestigieuze titel ‘Autobedrijf van het Jaar 2013-2014’ weten binnen te halen. De ontknoping van deze maandenlange verkiezingsstrijd vond plaats tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nijkerk. De vierkoppige vakjury was unaniem in haar beslissing; Marc Huisman is de terechte winnaar en mag zich een jaar lang het beste autobedrijf van Nederland noemen!

Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, werd dit jaar voor de zevende keer gehouden. Onze klanten konden van begin maart tot eind april dit jaar hun stem uitbrengen op ons bedrijf. Veel van onze klanten hebben dit dan ook gedaan, waardoor wij in de halve finale terecht zijn gekomen en tot de 10 beste autobedrijven behoorden. Vervolgens zijn wij aan de hand van een uitgebreide checklist gescreend door een onafhankelijke keuringsinstantie. De bevindingen en rapportages en criteria als klantbeleving, toekomstbestendigheid en ondernemerschap stonden daarbij bovenaan de beoordelingslijst. Ook is ons bedrijf bezocht door meerdere mystery shoppers. Op basis van deze resultaten heeft de vakjury bepaald welke 3 autobedrijven doorgingen naar de finale.

Wij zijn ontzettend blij met deze titel en alle aandacht die we hiermee krijgen. Wij willen alle klanten enorm bedanken voor het massaal stemmen op ons bedrijf. De waardering die ons team hiermee krijgt voor 4 jaar keihard werken is iets waar wij echt heel trots op zijn!

Feedback