Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Over ons

Marc Huisman Autobedrijf is een merkonafhankelijk autobedrijf in Alphen aan den Rijn en richt zich op het verkopen van jonge exclusieve auto's in het premium segment onder het kwaliteitslabel 7-voudige zekerheid.

In onze ruime werkplaats kunt u terecht voor periodiek onderhoud aan uw premium auto. Ook voor reparaties aan uw auto, de APK-keuring, car detailing, motortuning en autobanden bent u bij ons in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres.

Waar staan we voor?

We staan voor innovatie, maatwerk, kennis en kwaliteit. Onze missie is om consumenten op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van een auto. Het serieus nemen van de behoefte van de consument speelt hierin een grote rol.

We staan bekend om onze wil om steeds te vernieuwen, onze persoonlijke benadering en ons unieke concept waarmee wij inspelen op veranderende Europese regelgeving. Door een wetswijziging is het voor merkonafhankelijke autobedrijven mogelijk geworden om auto's te onderhouden met behoud van de fabrieksgarantie.

Hoe zijn we begonnen?

Marc Huisman Autobedrijf is opgericht in 2009 en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 15 enthousiaste medewerkers. We hebben ons bedrijf in korte tijd met een vernieuwend concept op de kaart weten te zetten.

Onze aanpak is fris met een groene uitstraling en we zijn zeer resultaatgericht. In 2011 zijn we hiervoor beloond, toen we tijdens de Sterkste Schakel verkiezing van Rijnstreek Business de Grant Thornton penning wisten binnen te halen, een prijs voor de meest veelbelovende onderneming.

In 2012 zijn wij bij de beste 20 autobedrijven van Nederland geëindigd in de BOVAG Autobedrijf van het Jaar verkiezing van merkonafhankelijke autobedrijven.

In 2013 wisten wij deze prestigieuze titel wel binnen te halen en werden door BOVAG verkozen tot Beste Autobedrijf van Nederland. We plaatsten ons uiteindelijk bij de beste 3 autobedrijven, waarna de ontknoping van deze maandenlange verkiezingsstrijd plaats vond tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG Onafhankelijke autobedrijven in Nijkerk. De vierkoppige vakjury was unaniem in haar beslissing; Marc Huisman is de terechte winnaar en mag zich een jaar lang het beste autobedrijf van Nederland noemen.

Feedback