Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sep Massee Sep Massee Marc Huisman Marc Huisman

Occasions

Bent u op zoek naar een premium occasion? Marc Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn heeft altijd een zeer uitgebreide collectie jonge premium tweedehands auto's op voorraad.

Premium Occasion kopen in Alphen aan den Rijn?

Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm in het presenteren van exclusieve occasions in ons bedrijf. Ondanks de geringe levenservaring hebben deze occasions het uiterlijk van een nieuw exemplaar. Ook op technisch gebied hanteren wij deze hoge kwaliteitsnorm. Alle occasions worden uitgebreid gecontroleerd door onze Autotechnici. Een uitgebreid kwaliteitscontrole rapport is te vinden in iedere occasion die door ons bedrijf wordt aangeboden.

Kwaliteitslabel 7-voudige zekerheid

Wij staan voor kwaliteit. Daarom hebben wij een kwaliteitslabel in het leven geroepen: 7-voudige zekerheid. Al onze occasions voldoen aan strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de occasion maximaal 120.000 kilometer heeft gereden en een maximale leeftijd heeft van 8 jaar. Ook is iedere occasion voorzien van een gegarandeerde NAP-kilometerstand en is de onderhoudshistorie volledig bekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien krijgt u onder meer 6 maanden volledige BOVAG garantie en een omruilgarantie van 14 dagen of 1.000 kilometer.

  • 12 maanden uitgebreide BOVAG garantie (bij een defect gratis haal- en brengservice binnen een straal van 50 km)
  • 12 maanden 24/7 mobiliteitsservice (pechhulp) in heel Europa
  • 14 dagen of 1.000 kilometer omruilgarantie
  • Multipoint kwaliteitscontrole
  • Servicebeurt voor aflevering
  • Minimaal 12 maanden APK-gekeurd
  • Gegarandeerde NAP-kilometerstand

Klik hier voor onze actuele voorraad occasions

Feedback