Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sep Massee Sep Massee Marc Huisman Marc Huisman

Auto importeren

Hulp nodig bij het importeren van een auto uit Duitsland of België? Bent u van plan om een auto te kopen in het buitenland en deze te importeren? Dan moet u belasting personenauto's en motorrijwielen betalen (BPM). Ook moet de import auto worden gekeurd door een RDW keuringsstation.

Wij hebben veel ervaring met het importeren van auto's uit het buitenland. Doordat het importproces niet eenvoudig is, kunt u gebruik maken van onze importservice. Kies uit één van onze importpakketten en u bent er van verzekerd dat u zo snel mogelijk met uw auto de weg op kunt.

Heeft u zelf een auto gekocht in het buitenland en wilt u onze hulp bij het aanvragen van een Nederlands kenteken en het doen van de BPM aangifte? Dan u kunt kiezen uit de volgende twee pakketten:

Importpakket A (€ 695,- incl. BTW*)

Importpakket A houdt in dat u zelf zoekt naar een import auto in het buitenland. U doet zelf de onderhandelingen, u koopt de auto zelf aan en zorgt dat de auto hier in Nederland komt. U brengt de auto vervolgens bij ons en wij regelen verder de rest. U krijgt de auto van ons op Nederlands kenteken geleverd. In de prijs zijn de RDW keuringskosten, de tenaamstellingskosten en de kosten voor twee kentekenplaten inbegrepen. In veel gevallen verdienen wij deze kosten voor u terug omdat wij op de BPM afdracht de nodige besparingen realiseren.

Importpakket B (€ 120,- incl. BTW*)

Importpakket B houdt net zoals Importpakket B in dat u zelf zoekt naar een import auto in het buitenland. Wij regelen in dit geval alleen het papierwerk voor u. Vervolgens gaat u zelf met alle ingevulde documenten en de auto naar het RDW voor de keuring van de auto en doet u zelf BPM aangifte bij de Douane. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Wij verdienen in alle gevallen de kosten voor het Importpakket B voor u terug. Uiteindelijk heeft u dus geen extra kosten, maar bent u wel verzekerd van een correct ingevuld BPM aangifteformulier dat gegarandeerd wordt geaccepteerd door de Douane.


Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het importeren van een auto uit Duitsland of België.

Vragen? Neem contact op!
Bent u benieuwd wat Marc Huisman Autobedrijf voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over het importeren van een auto uit Duitsland of België? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-477800 of vul het zoekopdracht formulier in en maak hierin uw wensen aan ons kenbaar.


*De prijzen van de hierboven genoemde importpakketten zijn exclusief de te betalen BPM.

Koopt u liever bij ons bedrijf een import auto met garantie en waarbij u de mogelijkheid heeft uw huidige auto in te ruilen? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod import auto's en zie direct de rijklaarprijs inclusief BPM.

Klik hier en zoek snel uw nieuwe auto

Feedback