Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sep Massee Sep Massee Marc Huisman Marc Huisman

Leasing en financiering

Leasing

Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken van uw wagenpark uit te besteden, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Operational Lease
Met Operational Lease rijdt u de auto voor een vast bedrag per maand, zonder dat u er verder nog omkijken naar heeft. Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij: administratie, verzekering, onderhoud, reparatie, etc. Zo kunt u uw kostbare tijd en geld steken in uw bedrijf en heeft u een grote zorg minder. Bij deze leasevorm staat de auto niet op uw balans en heeft u daardoor, afhankelijk van uw situatie, meer financiële en fiscale voordelen.

Financial Lease
Bij Financial Lease betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving en staat de auto op uw balans. U bent dus "economisch eigenaar", waardoor u profiteert van diverse fiscale voordelen. Wanneer u als ondernemer één of meerdere auto's aanschaft kan Financial Lease dus een winstgevend alternatief zijn.

Financiering

U wilt direct rijplezier, zonder eerst lang te moeten sparen? Een financiering op maat is voor u de oplossing.

Persoonlijke lening
De meest gebruikelijke vorm van financieren is de persoonlijke lening, ook wel huurkoop genoemd. U betaalt het geleende bedrag inclusief de verschuldigde kredietvergoeding (rente) terug in vastgestelde maandbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele looptijd van kracht. Er kan ten alle tijden boetevrij (vervoegd) worden ingelost. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Het leasen of financieren van uw auto bij ons bedrijf betekent alles geregeld hebben onder één dak. Snel en gemakkelijk. Wij werken samen met diverse lease- en financieringsmaatschappijen zoals Santander Consumer Finance en LeasePlan. Hierdoor zijn onze mogelijkheden talrijk. U kunt bijvoorbeeld vooraf een deelbetaling doen en is het mogelijk om de inruil van een andere auto in de financiering te verwerken.

Feedback