Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sebastiaan van Leeuwen Sebastiaan van Leeuwen

Nieuwe accu voor uw auto

De gemiddelde levensduur van de accu in uw auto is ongeveer zes jaar. Een accu slijt sneller of raakt defect door onder andere een te diepe ontlading of door het rijden van veel korte stukken. Ook een te lange inactiviteit of een te hoge of lage laadspanning kunnen er voor zorgen dat een accu sneller slijt of defect gaat.

Wanneer is de accu van uw auto aan vervanging toe? 

Wanneer u het idee heeft dat de accu van uw auto aan vervanging toe is kunt u bij ons een accutest laten uitvoeren. Deze test is geheel gratis en u kunt hiervoor zonder afspraak bij ons langsrijden in Alphen aan den Rijn. Wij beschikken over een geavanceerd diagnose apparaat welke een aantal metingen verricht aan de accu en aangeeft of deze aan vervanging toe is.

Pech met een lege accu?

Heeft uw auto een lege of defecte accu en slaat de motor niet meer aan?  Of u nu binnen of buiten Alphen aan den Rijn met pech staat, u kunt ons direct bellen. Wij hebben een haal- en brengservice en proberen u altijd direct te helpen. Buiten openingstijden van ons bedrijf kunt u natuurlijk kunt ook de centrale bellen van onze Mobiliteitsservice, indien u hierover beschikt.

Wat kost een nieuwe accu voor uw auto?

De prijs van een accu verschilt per merk en type auto. Is de accu van uw auto defect en wilt u weten wat een nieuwe accu kost? Wij vertellen u vooraf precies wat een nieuwe accu kost, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor onze vaste klanten monteren wij de accu kosteloos. U betaalt dus alleen de prijs van de nieuwe accu.

Feedback