Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Wilco Bos Wilco Bos Marc Huisman Marc Huisman

Gebruikte auto Alphen aan den Rijn

Voor een gebruikte auto van een uitstekende kwaliteit bent u bij Marc Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres! Als merkonafhankelijk autobedrijf zijn wij een waardig alternatief voor de merkdealer. U kunt bij ons altijd een persoonlijke benadering, uitstekende kwaliteit en vakkundige service verwachten voor een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij kennis van alle typen en merken auto’s waardoor we u op elk moment perfect van dienst kunnen zijn!

Gebruikte auto kopen in Alphen aan den Rijn

Marc Huisman Autobedrijf is gespecialiseerd in de in & verkoop van nieuwe auto’s, het onderhoud en de keuring van alle merken auto’s en heeft tevens een ruime keuze aan jong gebruikte auto’s in de de showroom in Alphen aan den Rijn staan. Onze jonge occasions verkeren in goede staat en zijn altijd voorzien van het unieke kwaliteitslabel "7-voudige zekerheid". Bekijk het actuele aanbod occasions eenvoudig online of neem contact met ons op voor meer informatie!

Onze service

Naast een gebruikte auto kunt u in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn ook terecht voor onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij helpen u graag om langer plezier van uw auto te hebben en hem weer veilig en gekeurd de weg op te sturen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

  • 12 maanden BOVAG garantie (bij een defect gratis haal- en brengservice binnen een straal van 50 km)
  • 12 maanden 24/7 mobiliteitsservice (pechhulp) in heel Europa
  • 14 dagen of 1.000 kilometer omruilgarantie
  • Multipoint kwaliteitscontrole
  • Servicebeurt voor aflevering
  • Minimaal 12 maanden APK-gekeurd
  • Gegarandeerde NAP-kilometerstand

Klik hier voor onze actuele voorraad occasions


Gerelateerde pagina's

Occasions Alphen aan den Rijn - Tweedehands auto Alphen aan den Rijn

Feedback