Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Stel mij een vraag
Sebastiaan van Leeuwen Sebastiaan van Leeuwen

APK Alphen aan den Rijn

Voor een APK moet u in Alphen aan den Rijn bij Marc Huisman Autobedrijf zijn! Marc Huisman Autobedrijf is daarvoor het ideale alternatief van uw merkdealer. Wij zijn namelijk merkonafhankelijk en kunnen elk type en merk auto voor u keuren. Naast een uitgebreide kennis kunt u bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering, vernieuwde technieken en een eerlijk en deskundig advies.

APK in Alphen aan den Rijn laten doen

Bij Marc Huisman Autobedrijf kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen voor de APK van uw auto in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn. U kunt op deze manier zelf bepalen wanneer het u het beste uitkomt en wij weten direct waar u voor komt. Over het algemeen zijn de wachttijden voor een APK keuring bij ons minimaal en kunt u rekenen op een scherp tarief. Wanneer u uw APK combineert met een grote onderhoudsbeurt is deze zelfs gratis.

Onze service

Uiteraard ontvangt u van ons altijd een keuringsrapport na de APK keuring in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn. Tevens geven we u graag een eerlijk en deskundig advies over de staat van uw auto om mogelijke ongemakken en ongepland onderhoud voor te zijn. Zou u graag een APK keuring willen inplannen of heeft u vragen over de keuring? Neem dan gerust contact met ons op via 0172 - 47 78 00.


Klik hier om direct een werkplaats afspraak te maken


Gerelateerde pagina's

Airco bijvullen - Grote beurt - Kleine beurt - Autogarages - Goedkope autobanden

Feedback