Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Volkswagen importeren uit Duitsland

Marc Huisman Autobedrijf is u graag van dienst als u een Volkswagen wilt importeren uit Duitsland of België. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van jonge occasions en nieuwe auto’s. Onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto. U kunt bij ons onder meer terecht als u een Volkswagen uit België of Duitsland wilt importeren.

Deskundige begeleiding bij een Volkswagen importeren uit Duitsland of België

Voor het importeren van een Volkswagen uit Duitsland of België moeten er verschillende zaken geregeld worden en dat is niet altijd eenvoudig. Zo moet u onder andere rekening houden met de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM). Daarnaast moet de geïmporteerde auto gekeurd worden door een RDW keuringsstation. Als u niet precies weet hoe dit allemaal werkt, is het raadzaam om een specialist als Marc Huisman Autobedrijf in te schakelen. Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend begeleiden bij het importeren van een auto uit het buitenland. U heeft bij ons de keuze uit drie importpakketten:

  • Importpakket A: u wordt door ons geholpen bij het zoeken, kopen en transporteren van de auto. Ook het in orde maken van het papierwerk doen wij voor u;
  • Importpakket B: ook bij dit pakket zoekt en koopt u zelf de auto die u wilt importeren. Als de auto in Nederland is aangekomen, zorgt Marc Huisman Autobedrijf voor de tenaamstelling, RDW keuring en de Nederlandse kentekenplaten;
  • Importpakket C: wij regelen voor u het papierwerk van het importproces.

Wilt u Marc Huisman Autobedrijf inschakelen voor het importeren van een Volkswagen uit België of Duitsland? Of heeft u een vraag over een van onze importpakketten? Neem dan via 0172 - 47 78 00 telefonisch contact op met onze medewerkers.


Koopt u liever bij ons bedrijf een import auto met 6 maanden BOVAG garantie en waarbij u de mogelijkheid heeft uw huidige auto in te ruilen? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod import auto's en zie direct de rijklaarprijs inclusief BPM.    

Klik hier en zoek snel uw nieuwe auto


Gerelateerde pagina's

BMW importeren uit Duitsland - Zomerbanden - Banden hotel - Banden wisselen

Feedback