Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

MINI importeren uit Duitsland

Bent u van plan om een MINI te importeren uit Duitsland of België? Dan neemt Marc Huisman Autobedrijf u graag al het geregel uit handen. Er komt immers nogal wat kijken bij het importeren van een auto uit het buitenland. Zo moet de auto gekeurd worden door de RDW en dient u bij de Douane een BPM aangifte te doen. Als u niet precies weet hoe dit allemaal geregeld moet worden, schakelt u voor het importeren van een MINI uit België of Duitsland de hulp in van Marc Huisman Autobedrijf.

MINI importeren uit Duitsland of België: service op maat

Als merkonafhankelijk autobedrijf richten wij ons voornamelijk op de verkoop van jonge occasions en nieuwe auto’s van alle merken. Wij streven ernaar om u op een deskundige en eerlijke manier te begeleiden bij de aankoop van een auto. Onze medewerkers weten exact hoe ze u een service op maat kunnen bieden. Ook bij het importeren van een MINI uit België of Duitsland kunt u gebruikmaken van onze expertise. Door onze jarenlange ervaring kent het importproces van een auto voor ons geen geheimen meer. U bepaalt zelf op welke vlakken u begeleid wilt worden. Als u volledig ontzorgd wilt worden, raden wij u aan om importpakket A te nemen. Zoekt en koopt u de auto zelf en wilt u het papierwerk door ons laten controleren? Dan kiest u voor importpakket C.

Meer weten?

Heeft u vragen over het importeren van een MINI uit Duitsland of België? Of wilt u meer weten over de dienstverlening van Marc Huisman Autobedrijf? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0172 - 47 78 00


Koopt u liever bij ons bedrijf een import auto met 6 maanden BOVAG garantie en waarbij u de mogelijkheid heeft uw huidige auto in te ruilen? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod import auto's en zie direct de rijklaarprijs inclusief BPM.

Klik hier en zoek snel uw nieuwe auto


Gerelateerde pagina's

BMW importeren uit Duitsland - Airco bijvullen - Grote beurt - Kleine beurt - Autogarages

Feedback