Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

BMW importeren uit Duitsland

Wilt u een BMW importeren uit Duitsland of België? Dan is het raadzaam om de hulp van een specialist in te schakelen. Marc Huisman Autobedrijf is een merkonafhankelijk autobedrijf dat zich voornamelijk richt op de verkoop van nieuwe auto’s en jonge occasions. Onze enthousiaste medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Als u van plan bent om een BMW te importeren uit België of Duitsland helpen wij u graag!

BMW importeren uit Duitsland of België: wat komt er allemaal bij kijken?

Bij het importeren van een BMW uit Duitsland of België komen nogal wat dingen kijken. Het voertuig moet bijvoorbeeld gekeurd worden door een RDW keuringsstation en u dient rekening te houden met de belasting van personenauto’s en motorrijwielen (BPM). Marc Huisman Autobedrijf kan u alle zorgen over de import van een auto uit handen nemen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende importpakketen:

  • Importpakket A: met dit pakket wordt u volledig ontzorgd. Het zoeken, kopen, transporteren en papierwerk van de importauto regelen wij voor u;
  • Importpakket B: ook bij dit pakket zoekt en koopt u zelf de auto die u wilt importeren. In Nederland brengt u de auto naar Marc Huisman Autobedrijf en dan regelen wij onder meer de RDW keuring, tenaamstelling en de Nederlandse kentekenplaten;
  • Importpakket C: bij dit pakket zoekt en koopt u zelf de auto in het buitenland. Al het papierwerk, zoals het BPM aangifteformulier, wordt door ons geregeld.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het importeren van een BMW uit België of Duitsland.

Vragen? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat Marc Huisman Autobedrijf voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag over het importeren van een BMW uit Duitsland of België? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 0172 - 47 78 00


Koopt u liever bij ons bedrijf een import auto met 6 maanden BOVAG garantie en waarbij u de mogelijkheid heeft uw huidige auto in te ruilen? Bekijk dan ons geselecteerde aanbod import auto's en zie direct de rijklaarprijs inclusief BPM.

Klik hier en zoek snel uw nieuwe auto


Gerelateerde pagina's

MINI importeren uit Duitsland - Goedkope autobanden - Autobanden - Goedkope winterbanden

Feedback