Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Autogarages Alphen aan den Rijn

Marc Huisman in een van de weinige autogarages in de regio Alphen aan den Rijn waar u met al uw auto’s terecht kunt! Als merkonafhankelijk autobedrijf zijn wij een goed alternatief voor de welbekende merkdealer en kunnen we u voorzien van een full service voor alle merken auto’s. Wij verkopen onder meer verschillende occasions en nieuwe auto’s maar kunnen voor u tevens het nodige onderhoud verzorgen of uw auto APK keuren voor een veilig gevoel op de weg.

Eén van de beste autogarages van Nederland: Marc Huisman Autobedrijf in Alphen aan den Rijn

Marc Huisman Autobedrijf is een van de beste autogarages in Alphen aan den Rijn en omgeving met een ruime werkplaats en een breed aanbod automerken. In onze werkplaats kunt u onder meer terecht voor periodiek onderhoud, onderhoudsbeurten, reparaties, het verwisselen van autobanden en een officiële APK keuring. Daarnaast hebben we voor u een ruim aanbod nieuwe en jonge tweedehands auto’s klaar staan en voorzien we u graag van een deskundig advies bij de aankoop van een nieuwe auto.

Over ons

Marc Huisman Autobedrijf staat onder de autogarages in de regio Alphen aan den Rijn bekend als vernieuwend, betrouwbaar en persoonlijk. We zijn in 2013 dan ook niet voor niets door BOVAG uitgeroepen tot Beste Autobedrijf van Nederland. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0172 - 47 78 00.


Download hier onze actuele prijslijst

 


Gerelateerde pagina's

Grote beurt - Kleine beurt - Airco bijvullen - APK - Banden wisselen

Feedback