Wij zoeken per direct een 1e of 2e Autotechnicus klik hier

Auto onderhoud Woubrugge

Woont u in Woubrugge maar is er geen geschikte garage aanwezig waar u onderhoud aan uw auto kan laten plegen? Op slechts 9 kilometer afstand is Marc Huisman Autobedrijf (Winnaar verkiezing BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2013-2014) gevestigd op de A. van Leeuwenhoekweg te Alphen aan den Rijn. Hier kan met behulp van onze professionele werkplaats op een deskundige manier onderhoud gepleegd worden aan uw auto. En als lid van de BOVAG heeft u op alle uitgevoerde reperaties 3 maanden garantie.

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze vestiging.

Wij zijn in staat onderhoud te plegen aan elk merk en type auto. Zelfs aan jonge auto's die nog fabrieksgarantie hebben. Onze werkplaats beschikt over speciale diagnose apparatuur en gereedschap zodat onze technici in staat zijn op een deskundige wijze hun werk uit te voeren. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurt, de APK keuring, reparaties, maar ook voor het controleren of repareren van de airco van uw auto.

Heeft u liever dat wij de auto bij u komen ophalen? Ook dat is geen probleem! Wij hebben een haal- en brengservice. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Feedback